Trogir

Trogir je prekrasan gradić smješten u Srednjoj Dalmaciji, udaljen oko 30 km od drugog po veličini grada Hrvatske – Splita. Trogir svojom ljepotom i romantičnošću svake godine privuće tisuće turista iz najudaljenijih kutaka svijeta , koji provode ovdje svoj godišnji odmor i vračaju se. Povijesna jezgra grada , koja se nalazi od 1997 godine u registru Svjetske Kulturne Baštine UNESCO situirana je na malenom otočiću između kopna i otoka Čiovo. Trogir je poseban grad koji ima bogatu povijest i prvoklasne spomenike, prekrasne plaže, prelijepe krajolike i veliki izbor dalmatinskih specijaliteta .U blizini Trogira nalaze se turistička mjesta kao: Arbanija, Slatine, Okrug Gornji, Okrug Donji, Seget Gornji i Seget Donji.

Trogir je smješten direktno na obali Jadrana, na Jadranskoj cesti koja povezuje puno znamenitih hrvatskih gradova: Šibenik, Zadar, Split, Dubrovnik. Odavde se može vrlo jednostavno doći i do Nacionalnih Parkova: Krka i Kornati.

Svi koji se odluče na godišnji odmor u Trogiru, doživjet će nezaboravnu avanturu sa povješću, pravu mediteransku klimu i upoznat će ljubaznost i gostoprimstvo domaćih ljudi.