Trogir

Trogir je prekrasan gradić smješten u Srednjoj Dalmaciji, udaljen oko 30 km od drugog po veličini grada Hrvatske – Splita. Trogir svojom ljepotom i romantičnim šarmom svake godine privuče tisuće turista iz najudaljenijih kutaka svijeta koji provode ovdje svoj godišnji odmor i vraćaju se svake godine. Povijesna jezgra grada koja se nalazi od 1997. godine u registru Svjetske Kulturne Baštine UNESCO smještena je na malenom otočiću između kopna i poluotoka Čiovo. Trogir je poseban grad koji ima bogatu povijest i spomenike, prekrasne plaže, prelijepe krajolike i nudi veliki izbor dalmatinskih specijaliteta. U blizini Trogira nalaze se turistička mjesta: Arbanija, Slatine, Okrug Gornji, Okrug Donji, Seget Gornji i Seget Donji.

Trogir je smješten na obali Jadrana, pored Jadranskoj magistrale koja povezuje puno znamenitih hrvatskih gradova: Šibenik, Zadar, Split, Dubrovnik. Odavde se može vrlo jednostavno doći i do nacionalnih parkova Krka i Kornati.

Svi koji se odluče na godišnji odmor u Trogiru doživjet će nezaboravnu avanturu, pravu mediteransku klimu i upoznat će ljubaznost i gostoprimstvo lokalnih ljudi.